Rijderstraining 30-03-2019 || VOL ||

Deze pagina wordt automatisch vertaald Bekijk in originele tekst
Omdat we het maximaal aantal deelnemers hebben bereikt is inschrijven niet meer mogelijk. Deze inschrijflijst is daarom gewijzigd naar een voorinschrijving. Door je aan te melden geef je aan de volgende keer graag mee te willen doen. Je zult dan vooraf benaderd worden zodra de volgende Rijderstraining georganiseerd wordt zodat je jouw voorinschrijving kunt verzilveren.Schrijf je hier in voor de Rijderstraining op 30-3-2019. Indien je al eerder aan onze Rijderstraining hebt deelgenomen dan bestaat er de mogelijkheid om je in te schijven voor de "gevorderden groep".

We starten de dag om 10:00u in Heteren met een stuk theorie en zal worden vervolgd door een middag vol praktijk oefeningen. De verwachte terugkomst staat gepland om 17:00u. De kosten zijn €35,- p.p.(incl. lunch). Deze Rijderstraining wordt georganiseerd in samenwerking met The Bridge Chapter Holland. Chapterleden ontvangen daarom een ledenkorting van €10,-

*Omdat we niet tekort willen doen aan persoonlijke aandacht tijdens de training hanteren we een maximaal aantal deelnemers van 25.

 
* indicates required